KEBAB4U!

Recentebeoordeling


4 sterren uit 787 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebab4U!. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 8:39 De Kapsalon was deze keer warm en super lekker!
23 mrt 2024 om 20:47 Dürum was heerlijk en het proeft vers. Broodje donner mix, is bij Kebab 4U. Zeer goed gevuld en heerlijk lekker. Een aanrader voor wie niet kan kiezen. Personeel heel klantvriendelijk en attent( bedankt voor de baklava)
23 mrt 2024 om 20:12 Het was heerlijk. Goed warm
23 mrt 2024 om 1:19 Op en top! Zoals altijd weer uitstekend.. heerlijk warm en goed op tijd!!
22 mrt 2024 om 19:56 Op tijd klaar en erg goed gekruide patatjes. Heel vriendelijk personeel!
21 mrt 2024 om 22:28 Heb je honger komt je eten een uuur later. Heb je een kapsalon krijg je slappe friet en veel stukjes vlees met vet rand.Had ook een durum die was ook helemaal slap van de vettigheid. En een bezorger van 13 jaar oud die het niet interesseert.
19 mrt 2024 om 23:36 Top lekker eten en snelle bezorging
18 mrt 2024 om 18:31 Het eten was op de aangegeven tijd bezorgd maar voldeed verder helaas totaal niet. Kleine kapsalon erg klein, maar bovendien friet helemaal slap en zacht en gehele kapsalon was koud. Shoarma schotel: vlees was niet lekker.
11 mrt 2024 om 13:59 Fijne bezorger, het eten smaakte heerlijk! en het kwam lekker snel. bedankt weer!
9 feb 2024 om 20:26 Net als altijd bestelling op tijd bezorgd. Lekkere broodjes kip en heerlijke knapperige patat. Wij hebben genoten! Net als altijd.
6 feb 2024 om 20:43 Heerlijke kapsalon gegeten en lekker snel bezorgd! Goed belegd.
4 feb 2024 om 9:58 Het et was lauw en de patat helemaal slap. Er stond een jochie voor de deur van nog geen twaalf, lekker op z'n telefoon te scrollen. Dit ben ik niet gewend van Kebab4You. Erg teleurstellend.