KEBAB4U!

KEBAB4U! 1 keer eten, nooit meer vergeten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 703 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebab4U!. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2022 om 17:41 Super warm en op tijd
11 mei 2022 om 20:43 Heeeerlijk
3 mei 2022 om 10:42 Dit is mijn tweede keer dat ik bij dit restaurant bestel en zal zeker niet de laatste zijn de eten lekker warm en de bezorg was ook op tijd
2 mei 2022 om 23:17 Top, lekker en prima bezorgduur!
30 apr 2022 om 21:07 Heerlijke kebab en turkse pizza, ook de bezorging was netjes op tijd.
26 apr 2022 om 8:05 Niet zo goed als dat ik van jullie gewend ben. Patat was niet goed door gebakken en de frikandel was zelfs gekrompen en zo hard en droog dat we m weggegooid hebben.
24 apr 2022 om 15:33 Hier vaker besteld en altijd goede prijs/ kwaliteit. Service en vriendelijkheid optimaal.
18 apr 2022 om 21:50 Smaak was heerlijk. Ik had o.a. de kleine kapsalon besteld. Die was net iets te klein voor een volwassene, Tip om bij het menu te zetten hoe groot de porties zijn.
4 apr 2022 om 22:41 De een gaat en de ander komt. Wij hebben lekker gegeten. En blijven bestellen
4 apr 2022 om 19:58 Overal sambal op terwijl dit niet vermeld staat gevolg is dat de kinderen dus niks te eten hebben. Oplossing was nieuw ophalen want ze hadden het te druk om te brengen. Kapsalon is kleiner dan klein Is voor een kind.Laatste keer dat ik hier bestel.
3 apr 2022 om 23:35 Met 1 woord, Heerlijk!
1 apr 2022 om 7:49 Wat goed dat jullie bellen. Wij hebben lekker gegeten