KEBAB4U!

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 694 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebab4U!. Meer weten? Ontdek meer

19 nov 2022 om 21:59 1 uur en 3 kwartier gewacht op mijn bestelling. Deze was koud en ook waren ze mijn drinken vergeten. Daarna een uur en kwartier gewacht tot ze deze kwamen brengen maar nee. Nu nemen ze de telefoon niet meer op dus dit was de laatste keer.
9 nov 2022 om 7:00 Wij bestellen zeker wel 1x per week kebab4u Ze hebben echt een Goede service, snelle levering, gezellige team Heerlijk eten. aanrader voor iedereen! Topp!!!
4 nov 2022 om 13:00 Het was heerlijk
30 okt 2022 om 19:53 Heerlijk eten ,super snel bezorgd, heel klantvriendelijk personeel ! Zeker nog een x
21 okt 2022 om 23:01 Het eten smaakte goed. Al smaakt alles goed als je er meer dan 1,5 uur op moet wachten. Wel kregen we gratis baklava omdat we zo lang hebben moeten wachten, ook die smaakte goed. Maar met de lange wachttijd zou ik het niet zo snel nog eens bestellen.
16 okt 2022 om 15:42 Jullie eten was heerlijk
5 okt 2022 om 21:50 Prima goed, maar duur geworden met de tijd
28 sep 2022 om 8:41 Heerlijk gegeten.
27 sep 2022 om 18:37 Vind het niet echt groot voor dat geld maar de smaak is goed
27 sep 2022 om 16:13 voor de tweede keer op rij sambal erin. Terwijl ik bij het bestellen aangeef: "GEEN DAMBAL !!!" Beetje jammer, zeker als je er allergisch voor bent.
25 sep 2022 om 23:44 Zeer snelle bezorging en vriendelijk! Aan te raden.
25 sep 2022 om 10:31 Kapsalon kalfs en Turkse pizza döner kalfs waren weer prima. Alles goed warm. Baklava altijd goed